В Олександрівському районі Запоріжжя завершується запланований ремонт внутрішньоквартальних доріг

07.11.2018 13:15

В Олександрівському районі фахівці КП «ЕЛУАШ» укладають асфальт на останньому в цьому році об’єкті по вул. Шкільній.

Незабаром ще один об'єкт в Олександрівському районі буде готовий до здачі. Це дорога та тротуар, які з'єднують двори на ділянці між вулицями Запорізька та Українська. Як розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий, це останній у цьому році об’єкт, де виконується ремонт внутрішньоквартальних доріг.

– Ми завершуємо відновлення внутрішньоквартальних доріг в Олександрівському районі. За зверненнями громадян завершується відновлення пішохідної доріжки, яка з’єднує вул. Запорізьку та Українську. Вона проходить вздовж школи, а значить нею користуються багато людей. Ремонт доріжки буде завершено до кінця тижня, – зазначив Валерій Мостовий.

Також на цій ділянці була відновлена зливова каналізація. Раніше під час дощу заливало прибудинкову територію, утворювались великі калюжі. Зараз такої проблеми не буде.

Протягом року в Олександрівському районі було відновлено більше 16 тис. кв. м доріг, тротуарів, підходів до під’їздів, близько 1 км бордюрів, відновлені зливові каналізації, пішохідні доріжки.