У Запоріжжі проходить конкурс для творчої молоді «Перлина Запоріжжя»

07.11.2018 15:02

В обласному центрі триває конкурс для молоді «Перлина Запоріжжя». Сьогодні у ПК «Орбіта» юні запоріжці демонстрували свої таланти в номінаціях «вокал» і «хореографія». Також тут проходить виставка робіт учасників номінацій «фотороботи» та «малюнки».

Міський конкурс «Перлина Запоріжжя» проводиться з метою підтримки всесвітньої та національної культури, сприяння та відродження історичних цінностей України, виховання національно-патріотичних почуттів, збереження народних і родинних традицій, природньої краси та гармонії, виявлення та всебічної підтримки творчої молоді та сімей міста.

Конкурс стартував у жовтні. На розгляд журі в 6 номінаціях надійшло більше тисячі робіт. Як розповів начальник управління по роботі з молоддю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький, «Перлина Запоріжжя» користується великим попитом не лише у запоріжців, а й гостей з інших міст. Молодь таким чином розкриває свої таланти, потенціал та відображає почуття та ставлення до світу, що її оточує.

- Кожного року кількість учасників зростає. І це не лише запоріжці. Нам надсилають свої роботи творчі люди з інших міст України. Ми плануємо вже з наступного року зробити конкурс всеукраїнським, - зазначив Олексій Савицький.

Наразі жюрі оцінює роботи учасників. Підведення підсумків, нагородження переможців та гала-концерт відбудуться 29 листопада.