Житловий фонд Запоріжжя продовжують готувати до опалювального сезону

10.08.2017 15:45

У Запоріжжі тривають планові роботи з підготовки житлового фонду до опалювального сезону 2017-2018 років.

Виконання в житловому фонді робіт, запланованих за підсумками минулого опалювального сезону та весняного огляду будинків, контролює генеральний директор КП «Наше місто» Олександр Ніколаєнко.

У будинках, що знаходяться на балансі КП «Наше місто» активно проводять планову профілактику внутрішньобудинкових мереж опалення та гарячого водопостачання, замінюють трубопроводи та запірну арматуру, встановлюють нові крани і клапани. Так за минулий тиждень підрядниками комунального підприємства була проведена профілактика і заміна запірної арматури за адресами вулиця Лермонтова, 14 і вулиця Кам`яногірська, 13.

В ході виїзної наради Олександр Ніколаєнко перевірив якість виконаних робіт. Майстри дільниць відзвітували про проведення пуско-налагоджувальних робіт, промиваннz системи теплопостачання і так далі.

Будинок по вулиці Незалежної України, 84 мешканці планують прийняти в управління, а поки звернулися на прийом до Олександра Ніколаєнка, як до керівника комунального підприємства, з проханням посприяти заміні інженерних мереж.

Раніше керівництво КП «Наше місто» провело виїзну нараду на місці. Було прийнято рішення, що підрядник розпочне роботи 7 серпня, що і було виконано. У технічному підпіллі були замінені входи гарячого водопостачання та запірна арматура.

- Під час минулого опалювального сезону було виявлено ряд зауважень щодо стану внутрішньобудинкових інженерних мереж, які зараз усуваються. Ми щільно співпрацюємо з концерном «Міські теплові мережі», так як пов'язані в питанні підготовки, запуску тепла, і якісного надання послуг жителям. Вже зараз до зими готові більше 350 багатоповерхових будинків. На ці будинки вже почали заповнювати паспорта готовності, необхідні для запуску тепла, - зазначив Олександр Ніколаєнко.