Міський контакт-центр «15-80» працює в посиленому режимі

08.11.2018 13:26

З початком опалювального сезону кількість дзвінків до служби «15-80» збільшилася в чотири рази.

Більшість питань, з якими звертаються запоріжці до колл-центру, стосуються часткового опалення в кімнатах або відсутності тепла в конкретній квартирі.

- З учорашнього дня оператори приймають заявки від мешканців міста стосовно проблемних питань щодо запуску тепла. У період старту опалювального сезону колл-центр працює в посиленому режимі. Навантаження на лінії збільшилося в чотири рази. За день оператори реєструють понад п'ять тисяч заявок. У минулому році люди скаржилися на те, що не можуть додзвонитися, тому в цьому році ми посилили контакт-центр і він може одночасно приймати 120 дзвінків. У минулому році ця цифра була в два рази менше. Черга тих, хто очікує з'єднання на лінії, на сьогодні становить 20-35 людей. На початку минулого опалювального сезону ця цифра становила понад 120 осіб. В середньому, час очікування зараз займає близько 5-6 хвилин. Керуючі компанії вже усувають проблеми, що дозволяє закривати заявки, - підкреслив директор КП «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін.

Контакт-центр працює цілодобово. Кожну зміну дзвінки приймають 24 оператори.

Юрій Орєшкін закликав запорожців, у яких є доступ до Інтернету, реєструвати заявки в режимі онлайн на сайті 1580.zp.gov.ua. В першу чергу, це допоможе скоротити навантаження на лінії та дати можливість додзвонитися літнім людям. Крім того, електронні заявки швидше обробляються за рахунок того, що в них вже описана проблема.