Запоріжців запрошують на зустріч з відомим американським режисером Іззі Чан

09.11.2018 11:30

12 листопада в Art HUB Zp (Туристичний інформаційний центр) відбудеться зустріч з американським режисером та спеціалістом у галузі стратегічних комуніікацій Іззі Чан, а також із заступницею аташе з питань культури Тарою Холл.

Іззі Чан має понад 15-річний досвід успішної роботи стратегом у сфері комунікацій. Вона працювала з такими всесвітньо відомими фірмами, як Apple, Google, Visa, Nike, Honda і Audi, допомагала створювати їхні бренди та якомога ефективніше доносити інформацію до споживачів. У Запоріжжі Іззі Чан проведе воркшоп «Створення соціальної реклами – як краще донести ідеї до користувача». У своїй презентації вона розповість про стратегічні інструменти і процеси, які вона використовує в роботі зі своїми корпоративними клієнтами, і пояснить, як неприбуткові організації, режисери незалежного кіно та малий бізнес можуть пристосувати цей інструментарій до створення власного бренду й оптимізації своїх маркетингових зусиль.

Потім учасники заходу мають можливість переглянути документальний фільм «Великий переворот» та поспілкуватись з гостями. Фільм буде демонструватись англійською мовою з українськими субтитрами. Початок воркшопу – о 16:00, фільм – о 18:00. Вхід вільний.