У Заводському районі Запоріжжя проводять капремонт багатоповерхівок

09.11.2018 15:37

У трьох дев'ятиповерхівках по вулиці Історичній виконують роботи з капітального ремонту.

З проханням капітально відремонтувати під'їзди, замінити вікна та провести ремонт дахів мешканці будинків по вул. Історична 37а,б,в звернулися до міського голови Запоріжжя Володимира Буряка, який дав відповідне доручення КП «Наше місто».

На сьогодні в усіх будинках вже поставили двері у під'їздах та нові металопластикові вікна. У будинку № 37а почали роботи зі шпаклювання стін.

- Будинки по вул. Історична 37а,б,в жодного разу не ремонтувалися з 1990 року. У 2016 році в рамках поточного ремонту за рахунок тарифу на утримання будинку в будинку № 37а був проведений частковий ремонт покрівлі. Під час робочої поїздки по Заводському району до міського голови Володимира Буряка звернулися мешканці, які попросили виконати капремонт під'їздів. На сьогодні вікна у всіх трьох будинках вже замінили, в будинку № 37а розпочато капітальний ремонт. Робочі штукатурять стіни, після чого їх пофарбують в обраний мешканцями колір. На 9 поверсі також зроблять примикання, щоб під час дощу не затікала вода. Крім того, буде відремонтовано покрівлю, систему водовідведення, а також виконаний частковий ремонт машинного залу ліфта, - повідомив генеральний директор комунального підприємства «Наше місто» Олександр Ніколаєнко.

Перед підрядником стоїть завдання завершити роботи до кінця цього року.

Як розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв, на капітальний ремонт кожного будинку з бюджету міста спрямовано понад 700 тисяч гривень.