Запоріжцям розповіли, як ефективно створювати соціальну рекламу

12.11.2018 17:55

Сьогодні у Туристичному інформаційному центрі в рамках проекту Art HUB Zp відбулася зустріч з американським режисером та спеціалістом у галузі стратегічних комунікацій Іззі Чан, а також із заступницею аташе з питань культури Тарою Холл.

Іззі Чан провела для учасників заходу воркшоп «Створення соціальної реклами – як краще донести ідеї до користувача». У своїй презентації вона розповіла про стратегічні інструменти і процеси, які слід використовувати в роботі з клієнтами. А також пояснила, як неприбуткові організації, режисери незалежного кіно та малий бізнес можуть пристосувати цей інструментарій до створення власного бренду й оптимізації своїх маркетингових зусиль. Вона дала слухачам 10 універсальних порад щодо того, як розробити стратегію, як створити бренд та провести маркетингову компанію.

- Один з головних етапів – це створення стратегії. Стратегія потрібна навіть для неприбуткових організацій. Створити її неважко. Це пов’язано з терпінням. Треба просто знайти час, щоб все обдумати та спланувати. Треба знати чітку відповідь на питання: чого хочеш досягти? Зрозуміти, для якої категорії людей створюється реклама, та в результаті створити таке відео або таку історію, яка буде зрозумілою та близькою для людей, - говорить Іззі Чан.

Іззі Чан має понад 15-річний досвід успішної роботи стратегом у сфері комунікацій. Вона працювала з такими всесвітньо відомими фірмами, як Apple, Google, Visa, Nike, Honda й Audi, допомагала створювати їх бренди та якомога ефективніше доносити інформацію до споживачів.

Також в ході зустрічі учасники заходу мали можливість переглянути документальний фільм «Великий переворот».

- Це документальний фільм про історію життя чотирьох сімей із США. Про те, як жінки заробляють гроші, виконуючи фактично роль батька, а чоловіки сидять вдома з дітьми. Цей феномен швидко набирає популярності в усьому світі. По-друге, цей фільм про те, що жінки можуть залишатися добрими мамами, навіть якщо вони працюють. А татусі можуть добре піклуватися про дітей, - розповіла Іззі Чан.