У Заводському районі Запоріжжя ведуться роботи з озеленення

14.11.2018 15:13

Сьогодні фахівці КП «Зеленбуд» працюють на кільці, що знаходиться на перехресті вулиць Південне шосе і Сєдова. Тут вони висаджують чагарники ялівцю.

Раніше на території кільця був пустир, тепер кущі ялівцю різних видів створюють гарний орнамент. За словами фахівців КП «Зеленбуд», хвойні насадження - це вдалий вибір для цієї території. Вони ефективніше, ніж листяні, очищують повітря, добре приживаються і завжди зелені. Щоб упорядкувати територію кільця, «зеленбудівці» працюють другий день. Спочатку нанесли на ділянку розбивку, створили візерунок, підготували посадкові місця, а тепер, за проектом, здійснюють висадку. У роботах задіяні 10 фахівців підприємства.

Хід виконання робіт сьогодні проконтролював голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

- Територія цього кільця упорядковується в рамках міської програми з благоустрою та озеленення міста. Сьогодні фахівці КП «Зеленбуд» висадили 215 кущів ялівцю. Наша мета - не просто упорядкувати і зробити чистою територію, а зробити її естетично-привабливою та гарною, - зазначив Андрій Баєв.

За його словами, в планах райадміністрації на наступний рік - благоустрій та озеленення території кільця на перетині вулиць Південне шосе та Діагональна.