Володимир Буряк вимагає розпочати перерахунок плати за опалення

16.11.2018 09:00

Міський голова Володимир Буряк вимагає від профільних служб прискорити вирішення питання перерахунку за опалення за листопад. Це стосується як будинків, де опалення включили не в перший же день, так і проблемних квартир, де після подачі теплоносія опалення також з'явилося не відразу. Це питання обговорювалося в ході наради в міськвиконкомі, яку провів міський голова Володимир Буряк.

Опалювальний сезон в Запоріжжі стартував 4 листопада. Однак тепло до багатоповерхівок надходило протягом декількох днів. Виникали і аварійні ситуації, через які деякі будинки протягом певного часу залишалися без опалення.

- Багатьох запоріжців хвилює питання перерахунку за тепло, коли опалювальний сезон розпочався, а в квартирах і окремих кімнатах холодно, відсутнє опалення. Городяни пишуть про це і через мою публічну сторінку в соціальній мережі «Фейсбук». Хочу заспокоїти запоріжців. Перерахунок буде проведений, оплата буде нараховуватися тільки з моменту надходження тепла в квартири. Таке завдання поставлене перед профільними службами, - зазначив Володимир Буряк.

Відзначимо, за незадовільну підготовку до опалювального сезону міський голова Володимир Буряк нещодавно оголосив догани керівникам профільних департаментів та комунальних підприємств міста.