Вихованці міської ДЮСШ №11 отримали нове спортивне обладнання

16.11.2018 11:12

У запорізьких міських дитячо-юнацьких спортивних школах триває оновлення матеріально-технічної бази за кошти з міського бюджету. ДЮСШ № 11 передали нові тренажери, гантелі та інший спортивний інвентар.

У відділеннях боксу, дзюдо та триатлону запорізької дитячо-юнацької спортивної школи №11 займаються більше 300 вихованців. Навчають юних спортсменів 15 тренерів-викладачів, серед них 2 заслужених тренери України, 2 майстра спорту міжнародного класу, 2 майстра спорту України.

Щоб тренування проходили на високому рівні, а вихованці мали стимул до нових звершень, у спортивній школі постійно оновлюється матеріально-технічна база. Цього року за рахунок коштів місцевого бюджету для відділення дзюдо було придбано 2 гантельних ряди та сучасний велотренажер, за кошти депутатського фонду – станок для жиму ногами та обрезинені диски для штанги.

– Мені дуже приємно, що все більше юних запоріжців приходять до наших спортивних шкіл займатися спортом. А щоб вони могли комфортно тренуватися, розвиватися та досягати спортивних висот, у Запоріжжі вже третій рік поспіль продовжується оновлення матеріально-технічної бази міських ДЮСШ. Цього року особливу увагу було приділено фізичному розвитку, силовим тренуванням, тож саме такий інвентар був придбаний для секції дзюдо 11-ї спортивної школи. Ми продовжимо цю програму, щоб закрити найголовніші потреби наших юних спортсменів, а саме місця для тренувань та спортивне обладнання, – зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

На нове обладнання для ДЮСШ №11 з міського бюджету було виділено 155,7 тис. грн. Минулого року було придбано інвентар на суму 115, 8 тис. грн.