На вулиці Дніпровське шосе провели заміну зовнішнього освітлення

16.11.2018 13:09

Сьогодні фахівці КП «Запоріжміськсвітло» працюють по вулиці Дніпровське шосе. Тут вони виконують пуско-налагоджувальні роботи мереж зовнішнього освітлення та їх перевірку. Протягом жовтня та листопада на всій вулиці Дніпровське шосе була виконана реконструкція мереж, встановлено 311 нових світлодіодних світильників, прокладено понад 7 кілометрів мереж,. Для покращення освітлення вулиці також додатково встановлено 47 опор.

Як розповів начальник Дніпровської ділянки КП «Запоріжміськсвітло» Володимир Замула, в роботі були використані лише якісні та енергозберігаючі матеріали.

- Раніше вулиця освітлювалась лише з одного боку. Світильники були енергоємні. Ми їх замінили на економічні, які дозволяють скоротити споживання електроенергії більш ніж на 50%. Світильники були потужністю 250 ватт, зараз ми встановили по 100 ватт. Вони не лише дозволяють економити, а й дають гарний світлопотік, збільшуючи освітленність проїжджої частини, - розповів Володимир Замула.

Освітлення встановлене по обидва боки вулиці. В роботах були задіяні три одиниці техніки та три бригади спеціалістів. Сьогодні виконали останні роботи з перевірки мереж. Відтепер вулиця Дніпровське шосе буде добре освітленою.