До уваги запоріжців: зміни руху громадського транспорту

19.11.2018 10:44

Як повідомляє управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, з 9.00 20 листопада до 9.00 години 21 листопада, в зв’язку з проведенням ремонтних робіт, буде перекрито рух транспорту на перехресті вул. Польова - вул. О. Говорухи. Автобуси, які працюють на маршрутах загального користування № 31, 63, 63а, 76, 80, 85, будуть здійснювати об’їзд ділянки по вул. О. Говорухи (від вул. Польової до вул. Снайперської) через вулиці: Польову, Парашутну та Снайперську.

Автобуси маршруту №59 рухатимуться від вул. О. Говорухи через вулиці: Магара, Парамонова та Комарова та далі за маршрутом в обох напрямках руху. Обслуговування зупинок «вул. О. Говорухи», «На вимогу» та «Інститут ім. гетьмана П. Сагайдачного» автобусами цього маршруту не здійснюватиметься.

Протягом проведення зазначених ремонтних робіт тролейбусний маршрут №14 замість вулиць Чумаченка, Парамонова, О. Говорухи буде проходити по вул. Космічній, на ділянці від зупинки «Сімферопольське шосе» до зупинки «вул. Радіо».