У Комунарському районі Запоріжжя обговорили питання житлово-комунального господарства

19.11.2018 15:56

У Комунарському районі Запоріжжя відбулась нарада, присвячена актуальним питанням житлово-комунального господарства. Особливу увагу було приділено готовності комунальних підприємств до погіршення погодних умов та вирішення проблемних питань щодо опалення житлового фонду. В нараді взяли участь представники ДЕД №6 КП «ЕЛУАШ», районної дільниці КРБП «Зеленбуд», ТОВ «КК Мрія».

Заступник голови районної адміністрації по Комунарському району Лілія Нариженко зазначила, що районна адміністрація щоденно проводить моніторинг проблемних питань та аварійних випадків, пов’язаних з опаленням житлових будинків та об’єктів соціально-економічної сфери, а також здійснює контроль за їх усуненням. Фахівці територіального відділення служби управління будинками ТОВ «КК Мрія» опрацьовують адреси, де виникли аварійні ситуації або технічний збій з опаленням в окремих квартирах.

Також підіймалось питання належного утримання доріг та тротуарів в зимовий період, особливо у разі погіршення погодних умов. Представники ДЕД №6 КП «ЕЛУАШ», районної дільниці КРБП «Зеленбуд» запевнили про наявність необхідної техніки, достатньої кількості сипучих матеріалів для утримання території району у зимовий період.