У Комунарському районі Запоріжжя провели нараду з керівниками торгових об’єктів

20.11.2018 12:52

У Комунарському районі під головуванням заступника голови районної адміністрації Олександра Позднякова відбулась нарада з керівниками торгових об’єктів. Під час заходу обговорювались питання підготовки до роботи в зимовий період: забезпечення об’єктів снігоприбиральним інвентарем та технікою, протиожиледними матеріалами.

Суб’єктам господарювання вручено листи-нагадування щодо утримання прилеглих територій в належному стані відповідно до Правил благоустрою території Запоріжжя. Також Олександр Поздняков звернув увагу керівників продовольчих магазинів на необхідність дотримання обмеження продажу алкогольних напоїв з 22:00 до 8:00.

Крім того, суб’єктам підприємницької діяльності розповіли про проведення міського конкурсу на краще підприємство сфери торгівлі та послуг з підготовки до новорічних і різдвяних свят. Серед критеріїв, за якими визначатимуть переможців конкурсу: відповідність приміщень та фасадів підприємств сучасним вимогам архітектури та дизайну, святкове оформлення торгових вітрин та прилеглої території з використанням світлової ілюмінації на деревах та ялинках, використання одягу з елементами новорічної тематики для обслуговуючого персоналу, проведення новорічних та благодійних акцій.