Запорізькі дитячі спортивні школи продовжують отримувати нове обладнання

22.11.2018 11:55

Нові тренажери, штанги та гантелі поповнили матеріально-технічну базу міської ДЮСШ № 6.

У Запоріжжі міська влада приділяє особливу увагу розвитку дитячих спортивних шкіл, а також популяризації здорового способу життя та занять спортом серед молоді. За три роки реалізації програми з покращення матеріально-технічної бази дитячо-юнацьких спортивних шкіл вдалось суттєво оновити спортивне обладнання та удосконалити якість підготовки молодих спортсменів.

Юні борці ДЮСШ № 6 із задоволенням освоюють нові тренажери. Придбане за кошти місцевого бюджету обладнання є професійним і відповідає міжнародним стандартам.

Оновлення інвентарю є важливим кроком для популяризації спорту та виховання професійних спортсменів - вважає заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

– Ми продовжуємо розвивати дитячо-юнацькі спортивні школи – оновлюємо обладнання, робимо ремонти приміщень. Минулого року був придбаний спеціальний інвентар для кожного виду спорту. Цього року ми вирішили сконцентруватися на загальній фізичній підготовці спортсменів, тож міські ДЮСШ отримали спортивні тренажери, гантельні ряди та штанги. Це допоможе нашим молодим спортсменам підтримувати гарну фізичну форму, – зазначив Анатолій Пустоваров.

Для ДЮСШ № 6 цього року придбано обладнання на суму 420 тис. грн. Це – 3 гантельних ряди, велоергометр, орбітрек, бігова доріжка, 3 сталевих олімпійських штанги.

Всього, з 2016 року за рахунок міського бюджету для дитячо-юнацьких спортивних шкіл придбано інвентарю на загальну суму понад 9 млн. грн.