У Дніпровському районі Запоріжжя висадили понад 50 молодих дерев

23.11.2018 15:01

У сквері Вінтера в Дніпровському районі міста з'явилося більше 50 молодих акацій. Дерева висадили представники однієї з фірм-забудовників як подарунок місту. Місце для озеленення визначили в районній адміністрації. Ініціатори акції стверджують, що вона стане для них традицією.

Сквер Вінтера розташований біля будинку культури та управління соцзахисту, тож тут завжди багато людей. Тому, коли одна з запорізьких фірм-забудовників звернулася до районної адміністрації з ініціативою висадити на території району дерева, для озеленення було обрано саме цей об'єкт. Сьогодні представники фірми висадили понад 50 акацій.

- Ми як соціально-відповідальна компанія-забудовник прекрасно розуміємо, наскільки важливим є поліпшення екологічного становища в такому великому індустріальному місті, як Запоріжжя. Це наша еко-інвестиція в покращення екології Запоріжжя. Ми не просто обіцяємо, що коли-небудь потім після закінчення будівництва комплексу приступимо до озеленення, ми робимо це вже сьогодні, тому що розуміємо, наскільки це важливо і потрібно жителям району, - розповіла директор компанії-забудовника Олена Бартуль.

Це перша, але не єдина акція з озеленення - обіцяють представники компанії-забудовника. У майбутньому планують висадити дерева в інших районах міста. У свою чергу, районна влада закликає всіх небайдужих представників бізнесу брати приклад і робити свій внесок у розвиток міста.

Хотілося б подякувати забудовнику за усвідомленість, за те, що в нашому районі проходить така акція з озеленення. Сподіваюся, подібні заходи будуть проводитися й іншими інвесторами, щоб легені нашого міста поповнювалися новими зеленими насадженнями, - розповів заступник голови районної адміністрації по Дніпровському району Запорізької міської ради Віталій Гриценко.