В Олександрівському районі затримали крадіїв каналізаційних люків

23.11.2018 16:05

З початку жовтня на території Олександрівського району Запоріжжя почастішали випадки крадіжок комунального майна. Зокрема, було викрадено більше 20 каналізаційних люків, частина з яких належить КП «Водоканал».

Днями дільничні офіцери Олександрівського відділення поліції ДВП ГУНП в Запорізькій області затримали двох чоловіків, які зізналися у скоєнні злочинів та вказали місця збуту останніх трьох вкрадених каналізаційних люків. Наразі встановлена причетність зловмисників до скоєння понад 20 крадіжок каналізаційних люків.

Нагадаємо, в Запоріжжі за останній рік були здійснені сотні крадіжок комунального майна. Суми збитків обчислюються мільйонами гривень. Питання боротьби з крадіжками комунального майна кожного місяця розглядаються на засіданні робочої групи виконавчого комітету Запорізької міської ради з питань профілактики правопорушень та підтримання публічної безпеки у м. Запоріжжі, до якої входять представники виконавчих органів Запорізької міської ради та Національної поліції України.