КП «Водоканал» спрямує власні кошти на покращення якості послуг

26.11.2018 16:55

Члени виконавчого комітету Запорізької міської ради на сьогоднішньому засіданні затвердили інвестиційну програму КП «Водоканал» на 2019-2020 роки.

У 2019 році КП «Водоканал» планує спрямувати на виконання інвестиційної програми 37 700 тис. грн., з них: на централізоване водопостачання – 19 099 тис. грн, на централізоване водовідведення – 18 601 тис. грн.

В рамках інвестиційної програми передбачено придбання робіт, товарів та послуг, які спрямовані на оновлення основних фондів, підвищення ефективності виробництва, забезпечення обліку природних та енергетичних ресурсів, обсягів реалізації послуг; оптимізації технологічних витрат та втрат води; підвищення якості надання послуг, рівня організації виробництва та інше.

В першу чергу, підприємство має намір провести реконструкції водопровідних та каналізаційних станцій та мереж, замінити застаріле обладнання на станціях підготовки питної води, а також запровадити комплекс заходів щодо забезпечення технологічного обліку води. Це дозволить вести чіткий облік поданої споживачам води, а також контролювати її витрати.

Нагадаємо, КП «Водоканал» забезпечує питною водою населення м. Запоріжжя, Запорізького, Вільнянського та Новомиколаївського районів загальною чисельністю близько 900 тисяч осіб та близько 9 тисяч підприємств і організацій.