Біля однієї з запорізьких багатоповерхівок побудують систему водовідведення

26.11.2018 17:00

Ремонт житлового фонду, поліпшення житлових умов. Це головні питання, з якими сьогодні запоріжці звернулися на прийом до міського голови Володимира Буряка.

Міський голова Володимир Буряк провів черговий особистий прийом громадян. Зокрема до міського голови звернулися мешканці одного з будинків по вулиці Василя Сергієнка. Будинок розташований в нижній частині вулиці, проте при будівництві не була передбачена система водовідведення. В результаті під час дощів вода збирається під будинком, заливає підвал.

За словами директора департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради Сергія Польового, будинок дев'ятиповерховий, двохпід’їзний. Система водовідведення тут дійсно життєво необхідна. При цьому проект проведення таких робіт вже розроблений у 2017 році. Вартість робіт може скласти близько двох мільйонів гривень.

- Якщо проект з водовідведення готовий, то документацію необхідно відкоригувати з урахуванням зміни вартості робіт. Внести будинок в титульний список капітальних ремонтів на 2019 рік і виконати роботи в наступному році, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова доручив керівнику профільного департаменту взяти питання під особистий контроль. Також Володимир Буряк поставив завдання керуючій компанії виконати роботи, з приводу яких зверталися мешканці. Серед них встановлення декількох дверей і металевих решіток. Районна адміністрація по Хортицькому району повинна перевірити санітарний стан території неподалік будинку, яка за інформацією заявників є нічиєю і не прибирається.