У Запоріжжі стартував Другий туристичний бізнес-форум

27.11.2018 14:00

Найважливіша подія у сфері туризму – Другий туристичний бізнес-форум – розпочав свою роботу в Палаці спорту «Юність». 50 кращих експертів України в сфері туризму, дискусії з актуальних тем, майстер-класи та багато корисної та цікавої інформації очікують на запоріжців та гостей міста.

Туристичний бізнес-форум проводиться у Запоріжжі вже вдруге. Цього року організатори підготували для відвідувачів безліч нововведень та цікавинок. Зокрема, форум поділений тематично на 4 напрямки: маркетинг, туристичний офіс, гастро та фестивалі. Модераторами кожного з блоків є відомі експерти: журналіст Дмитро Гордон, голова Національної туристичної організації України Іван Ліптуга, суддя телепроекту «МайстерШеф» Дмитро Горовенко та ін.

Урочисте відкриття другого Туристичного бізнес-форуму відбулося сьогодні, 27 листопада, в Палаці спорту «Юність». У ньому взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров. За його словами, запорізький Туристичний бізнес-форум – це унікальний майданчик як для планування та розвитку туризму, так і для реклами туристичного активу нашого міста.

– Туризм - це стійкий лакмусовий папірець розвитку міста. Він поєднує сферу послуг, готельно-ресторанний бізнес, платоспроможність , і найголовніше – імідж міста. За підсумками минулорічного Туристичного форуму ми відкрили Туристичний інформаційний центр, спланували програму промоції іміджу Запоріжжя в інших містах України, провели декілька унікальних масштабних фестивалів. Запоріжжю є, що запропонувати гостям, і ми поступово, за кожним з напрямків концепції «7 на 7», будемо продовжувати розвивати його як туристично привабливе місто, – зазначив Анатолій Пустоваров.

Протягом дня на головній сцені форуму під головуванням відомого інтерв’юера країни Анатолія Анатоліча відбудуться дискусії щодо трендів індустрії гостинності. На чотирьох локаціях пройдуть лекції та майстер-класи від бренд-менеджера компанії «Fedoriv» Валентина Панюти, директора концертної агенції «МусінАртГруп» Геннадія Мусіна, виконавчого директора Leopolis Jazz Fest Наталії Горбачевської, арт-директора Atlas Weekend Влада Фісуна, організатора гастротурів Італією, володарки бренду totallyitaly Катерини Звезди та інших. Також представлені локації запорізьких фудкортів.

Локації будуть працювати сьогодні до 19:30. 28 листопада Другий туристичний бізнес-форум продовжить свою роботу в Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя. Початок о 10:00.