У Запоріжжі вперше відбудеться фестиваль бізнес-ідей «StartUp Fest»

27.11.2018 16:39

З 30 листопада по 1 грудня у виставковому центрі «Козак-Палац» вперше відбудеться фестиваль «StartUp Fest». Захід для розвитку стартап-руху та популяризації підприємницької діяльності пройде за ініціативи Запорізької міської ради та Запорізької торгово-промислової палати.

У програмі – виставка та конкурс стартап-проектів, тренінги та майстер-класи. Всі заходи покликані допомогти майбутнім підприємцям зробити вірні кроки на шляху від ідеї – до власного бізнесу.

Урочисте відкриття «StartUp Fest» відбудеться 30 листопада о 10.00.

Наразі до участі у конкурсі стартап-проектів надійшло понад 50 заявок із Запоріжжя, Києва, Кривого Рогу, Мелітополя, Одеси. Це ідеї для бізнесу у сфері АПК, переробки продукції, бджільництва, дизайну, смарт-технологій, туризму, оздоровлення та багато інших.

Фестиваль розпочнеться інтерактивною лекцією «10 кроків успішного стартапера». Власними історіями успіху поділяться Роман Кравченко - засновник лабораторії IoT Hub; Андрій Карп’юк - засновник стартапу «BIOsens»; Андрій Зінченко - координатор проектів ГО «Green Cubator»; Єгор Кургузов - компанія Concepter.

На виставці будуть представлені діючі стартапи, бізнес-інкубатори на базі вищих навчальних закладів, інші об’єкти інфраструктури, що створюють умови для зародження бізнесу, – коворкінги, антикафе, фінансові заклади. Окрім того, спеціальний розділ виставки присвячений міжнародним проектам ЄБРР, ПРОМІС, Erasmus, EEN – на стендах можна буде отримати консультацію та інформацію про програми підтримки підприємців-початківців діючого МСБ.

Після презентації власних проектів всі учасники конкурсу стартапів спільно з експертами працюватимуть над їх вдосконаленням, отримають фахові поради та консультації.

Окремий розділ фестивалю – майстер-класи зі створенням плану для виходу на міжнародні торгові майданчики, а також з отримання необхідних навичок для ведення бізнесу, юридичних та бухгалтерських аспектів.

Під час мотивуючих лекцій та тренінгів всі учасники та гості фестивалю дізнаються про історії успіху відомих підприємців, навчаться основам брендингу, правилам просування у соціальних мережах.

За підсумками конкурсу стартапів найкращі будуть нагороджені грошовими преміями, сертифікатами на навчання та іншими заохоченнями.

Церемонія нагородження переможців конкурсу стартапів – 1 грудня о 16.00

З детальною програмою заходу можна ознайомитися на сайті: www.ziif.in.ua

Прес-центр: (050) 600-46-81