Запоріжці не будуть платити за неотримане тепло. Витрати мають компенсувати керуючі компанії

28.11.2018 12:52

На початку сесії Запорізької міської ради було підняте питання про перерахунок оплати за тепло по тих квартирах, будинках де опалення з’явилося з запізненням, виникали проблеми з опаленням у окремих кімнатах. Міський голова Володимир Буряк повідомив, що запоріжцям будуть зроблені перерахунки. Відповідне доручення вже є.

У цьому році підготовку до опалювального сезону спільно проводили концерн «Міські теплові мережі» та керуючі компанії. Перед початком опалювального сезону були підписані акти готовності багатоповерхівок.

- Не можна сказати, що опалювальний сезон розпочався добре, але краще ніж у минулому році. Проблеми були, це підтверджують і звернення у службу «15-80», - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що за неналежну підготовку до початку опалювального сезону ряду керівників профільних служб оголошені догани. Інформація про проблеми з опаленням у окремих будинках, квартирах, кімнатах є в контакт-центрі «15-80».

- Якщо концерн «Міські теплові мережі» подав тепло на будинок, але при цьому є інформація що в окремих квартирах, кімнатах опалення з’явилося пізніше, то буде зроблений перерахунок. Мешканці не будуть оплачувати неотримане тепло, відповідні витрати компенсують керуючі компанії. Таке доручення вже є, - повідомив Володимир Буряк.