У Запоріжжі туристичні інформаційні центри України підписали меморандум про співпрацю

28.11.2018 15:20

Сьогодні у Запоріжжі, в рамках Другого Туристичного бізнес-форуму, туристичні центри Харкова та Чернігова долучилися до Національної мережі туристичних інформаційних центрів. Меморандум про співпрацю був підписаний в Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя.

Як розповіла директор Туристичного інформаційного центру Запоріжжя Аліна Єщенко, на сьогодні до Національної мережі туристичних інформаційних центрів входять 12 міст України. Меморандум дозволяє обмінюватися туристичною інформацією, досвідом роботи та комунікації.

– Туристичні інформаційні центри ще досить молоді, тож ми разом йдемо до вершин. Меморандум про співпрацю – це гарна можливість спілкування та обміну досвідом між центрами,оскільки багато речей ми робимо однаково як у Києві, так і в Одесі, Харкові та Запоріжжі. Тому ми сподіваємось на співпрацю, підтримку, – зазначила Аліна Єщенко.

Серед міст, які вже підписали меморандум – Дніпро, Київ, Одеса, Полтава, Тернопіль, Умань, Нікополь та інші. Запоріжжя доєдналося до співпраці у червні, під час відкриття Туристичного інформаційного центру.