У ПК «Орбіта» нагородили переможців конкурсу «Перлина Запоріжжя»

28.11.2018 17:50

У Запоріжжі підбили підсумки щорічного конкурсу талантів «Перлина Запоріжжя». Гала-концерт та вручення призів відбулися сьогодні у стінах ПК «Орбіта». З понад 500 учасників компетентне журі обрало 24 переможців.

Конкурс талантів «Перлина Запоріжжя» організований управлінням по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради. Він складається з декількох номінацій, в яких учасники можуть показати свої таланти у написанні віршів, прози, у створенні малюнків та фотографій, у танцювальних та вокальних виступах. Цього року на суд журі надійшло понад 1000 робіт. Для участі в конкурсі відібрали 500 запоріжців різного віку.

Конкурс проходив в декілька етапів. Спочатку приймали заявки, потім відбувся попередній перегляд робіт учасників, сьогодні – третій, заключний етап. Журі визначило 24 переможця у різних номінаціях. Ще одна фоторобота учасника отримала приз глядацьких симпатій за результатами голосування в соцмережах.

Гала-концерт та нагородження переможців відбулось у ПК «Орбіта». Учасники показали свої найкращі номери та отримали цінні подарунки від міської влади.

У подальших планах організаторів – вивести конкурс на новий рівень.

- Цей захід дуже важливий, бо молодь та мешканці міста можуть реалізувати свій потенціал, показати своє бачення через малюнки, фотографії, вірші та прозу на великій сцені Запоріжжя. Наступного року ми вже хочемо зробити цей конкурс всеукраїнським, бо цього разу до нас надходило багато робіт з різних регіонів України – ми їх також приймали, виставляли на виставку, але, згідно до положення, вони не йшли в загальний залік, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради Олексій Савицький.