У Шевченківському районі відбулася нарада для бізнесменів

06.12.2018 10:23

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району організувала для суб'єктів господарювання семінар-нараду. Мета заходу — проінформувати та обговорити зміни в законодавстві України з суб'єктами малого та середнього підприємництва, які здійснюють діяльність в галузі торгівлі, ресторанного господарства та сфері послуг.

Головні питання наради: благоустрій території, робота в зимовий період, висвітлення питань праці та трудових відносин, зміни в податковому законодавстві.

Заступник голови районної адміністрації Сергій Дуднік нагадав підприємцям основні положення «Правил благоустрою території м. Запоріжжя». Серед основних - зобов'язання прибирати територію, яка надана їм в користування в радіусі не менше 15 метрів від межі, регулярно прибирати снігові замети, а також очищати територію від снігу, льоду, оброблювати протиожеледними матеріалами.

Начальник відділу економічного розвитку та підприємництва районної адміністрації Лариса Пантілєєва нагадала всім присутнім, що у разі невиконання вимог рішення міської ради, до підприємців будуть застосовані адміністративні санкції.