У Запоріжжі відомий репер Yarmak дискутував з молоддю про сучасну культуру

07.12.2018 14:55

Третій день молодіжного форуму «Молодь країни» зібрав у Туристичному інформаційному центрі відомих діячів культури Запоріжжя та України.

У Запоріжжі проходить триденний форум для активних молодих людей Запоріжжя «Молодь країни». Активна молодь міста разом з провідними бізнесменами, чиновниками, культурними діячами та фахівцями освітньої галузі обговорюють актуальні проблеми та визначають формулу, за якою молода людина може розвиватися та бути успішною у Запоріжжі.

Як зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров, такі заходи дозволяють через найбільш активних молодіжних лідерів співпрацювати з усією молоддю Запоріжжя.

- Разом із запорізьким молодіжним активом ми знайшли вдалий формат спілкування, за якого ми напряму можемо дізнатися запити, проблеми молоді, а також, зі свого боку, запропонувати допомогу та підтримку. Я впевнений, що такий формат спілкування допоможе вирішити найголовніше питання - як створити необхідні умови, щоб молодь залишалася у Запоріжжі, а також, як молоді люди можуть використати свій потенціал на користь самих себе та міста, – розповів Анатолій Пустоваров.

Третій день форуму присвячений дозвіллю, культурі, спорту. Серед спікерів - відомий український репер Yarmak. Він говорив з молоддю і про сучасну українську естраду, і про загальнолюдські цінності, які становлять основу гармонійного розвитку особистості.

Відкрите спілкування у форматі «запитання-відповідь» створило невимушену атмосферу довіри та відвертості. Учасники форуму із задоволенням ставили запитання спікерам та отримали від них розлогі відповіді та ідеї для роздумів.

На завершення форуму організатори підготували для учасників вечірку з виступом популярного українського співака Yarmak.

Нагадаємо, молодіжний форум «Молодь країни» організований управлінням по роботі з молоддю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради. Участь у заході взяли більше 600 людей.