У Запоріжжі за звання кращих змагалися юні дзюдоїсти з усієї України

10.12.2018 11:07

Цими вихідними у Запоріжжі відбувся традиційний турнір з дзюдо на призи президента запорізької обласної федерації з дзюдо Еріха Барца. Змагання проводилися у Палаці спорту «Юність».

Відкритий турнір з дзюдо щороку збирає все більше учасників і гостей не лише з України, а і з закордону. Цього року у змаганнях взяли участь більше 700 спортсменів, у тому числі й команда юних дзюдоїстів з Хорватії.

- У Запоріжжі дзюдо займаються тисячі дітей, і велике значення для них має участь у таких масштабних турнірах. Тому що лише у змаганнях можна досягати висот, ставити перед собою нові цілі та самовдосконалюватися. Я впевнений, що завдяки таким турнірам, які завжди проводяться на найвищому рівні, у міських відділеннях буде більше вихованців, – зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Поєдинки проводилися у двох вікових категоріях - U-12 и U-14. Відкриття змагань пройшло під запальний виступ барабанщиків «Drum Power show», після чого відбулися показові виступи юних дзюдоїстів.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради тренеру міської ДЮСШ № 11 Івану Бобко та тренеру ДЮСШ «Кристал» Андрію Безсмертному.