Порушив правила благоустрою Запоріжжя - заплати штраф

10.12.2018 14:26

На одному з останніх засідань адмінкомісії при виконкомі міської ради було розглянуто 30 протоколів про порушення Правил благоустрою Запоріжжя та інших нормативно-правових актів України. До порушників застосовано штрафні санкції.

На адмінкомісії при виконкомі міської ради подаються десятки протоколів за порушення правил благоустрою Запоріжжя та інших нормативно-правових актів України.

На черговому засіданні було розглянуто 30 протоколів, складених представниками поліції, інспекції з благоустрою міської ради, районних адміністрацій.

Серед правопорушень були зафіксовані: незаконне розміщення тимчасових споруд, недотримання санітарних норм на закріплених територіях та їх забруднення, відсутність договорів на вивіз ТПВ, стихійна торгівля, паркування на зеленій зоні та інші.

На засідання з'явилися 18 правопорушників.

Притягнуто до відповідальності голову одного з ОСББ Комунарського району за складування будівельного сміття на прибудинковій території. Призначено штраф в розмірі 850 грн.

Штраф у 1700 грн. за проведення самовільних будівельних робіт біля одного з будинків у Дніпровському районі тепер повинен заплатити їх виконавець - фізична особа-підприємець.

За результатами проведеної перевірки, фахівцями районної адміністрації по Хортицькому району складено протоколи на підприємців, якими біля кіосків самовільно встановлені тенти, навіси, столи й огорожі. Суми штрафу за ці правопорушення склали від 1020 грн до 1530 грн. Незаконно встановлені об'єкти були демонтовані.