У Запоріжжі відбудеться семінар «Перехід до ринку електричної енергії»

12.12.2018 09:50

За інформацією департаменту з управління житлово-коммунальним господарством міської ради, 17 грудня у кінотеатрі ім. О. Довженка (велика глядацька зала) відбудеться безкоштовний семінар «Перехід до ринку електричної енергії». Час проведення - з 10:00 до 12:00. 

Захід організовано громадською спілкою «Об’єднанння ЖБК, ОСББ «Вікторія» за сприянням виконкому Запорізької міської ради з залученням фахівців ПАТ «Запоріжжяобленерго» та ТОВ «Запоріжжяелектропостачання».

Відповідно до закону України «Про ринок електричної енергії», який набув чинності у червені поточного року, триває реформа ринку електроенергії.

На виконання норм ЗУ «Про ринок електричної енергії» НКРЕКП затвердила Правила роздрібного ринку електричної енергії, Кодекс систем розподілу, Кодекс систем передачі, Кодекс комерційного обліку та типові договори.

Мета проведення семінару - висвітлення (роз’яснення) питань взаємовідносин, які виникають під час купівлі-продажу електричної енергії між електропостачальником (електропостачальниками) та споживачем (для власного споживання), а також їх з іншими учасниками ринку.