У запорізькому ПК «Титан» новий керівник

11.12.2018 18:03

Сьогодні заступник міського голови Анатолій Пустоваров офіційно представив колективу палацу культури «Титан» нового директора. Ним стала Світлана Кириєнко.

За плечима Світлани Кириєнко 35 років досвіду роботи у галузі культури. Вона пройшла шлях від директора Миколаївського районного будинку культури до доцента кафедри українознавства Запорізької державної інженерної академії. За роки своєї діяльності обіймала посади викладача кафедри оркестрового диригування в Миколаївській філії Київського державного університету культури, викладача кафедри народного хорового співу Миколаївського училища культури, виконувала обов’язки заступника завідувача кафедри українознавства Запорізької державної інженерної академії.

Світлана Кириєнко має фахову освіту. Вона закінчила Мелітопольське культурно-освітнє училище, Київський державний інститут культури ім. Корнійчука та Київський державний університет культури і мистецтв. Має науковий ступінь кандидата мистецтвознавства та вчене звання «Доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук».

Представляючи нового керівника, Анатолій Пустоваров, виказав упевненість у тому, що Світлана Кириєнко добре впорається з новими завданнями та побажав усьому колективу палацу культури плідної творчої праці. А також відзначив, що міська влада робить усе можливе, аби палаци культури відчували підтримку.

- Попередньо в бюджеті, розгляд якого буде виноситися на сесію, окрему увагу приділено культурним об'єктам міста. Для палацу культури «Титан» ми передбачаємо і повноцінний ремонт даху, і заміну вітражів. На ці потреби закладаємо 2 млн грн. Крім того, будемо створювати необхідні умови і всередині. Така програма діятиме по всім палацам культури. В цілому, 3-4 роки нам треба буде її продовжувати, аби привести наші палаци культури до ладу. Наше спільне завдання - розвивати ці острівці творчості, культури та дозвілля в районах, - відзначив Анатолій Пустоваров.

Директор палацу культури «Титан» Світлана Кириєнко подякувала за довіру та закликала колектив підтримувати нові творчі ініціативи.