На День Святого Миколая в Запоріжжі відкриють новорічне містечко

12.12.2018 10:55

Запоріжжя готується до зустрічі новорічних свят. Комунальні підприємства міста встановлюють ялинки, готують новорічне містечко, планують святкові ярмарки та розважальні програми.

Новорічні ялинки встановлять у кожному районі міста. Поряд з ними будуть проводитися святкові гуляння та заходи.

Урочисте відкриття новорічних ялинок на площах Маяковського та Фестивальній відбудеться в День Святого Миколая - 19 грудня.

Розпочне новорічне святкування традиційна щорічна акція «Святий Миколай-2019». На майданчику перед будівлею Запорізької міської ради відбудеться театралізована вистава, після якої 70 Санта Клаусів поїдуть в усі райони міста, щоб привітати зі святом дітей з обмеженими можливостями.

О 16:00 19 грудня відбудеться урочисте відкриття обласної новорічної ялинки на пл. Фестивальній.

Урочисте відкриття новорічного містечка на пл. Маяковського - о 17:00, після чого дітей та дорослих чекатимуть веселі розваги у спеціальних зонах, яскраві виступи талановитої творчої молоді Запоріжжя та багато іншого.

Окрім цього, протягом новорічних свят (з 23 по 25 грудня, 30 грудня, з 5 по 7 та 12 січня ) з 15:00 до 18:00 кожен житель та гість міста матиме унікальну можливість завітати в гості до Святого Миколая. На площі Маяковського у своєму яскравому будиночку в ці дні городян чекатиме Святий Миколай зі своїми казковими помічниками. Кожен бажаючий матиме змогу розповісти вірш чи заспівати пісню, отримати невеликий подарунок та зробити яскраві фото на згадку.

Також святкові новорічні заходи відбудуться в муніципальних театрах, палацах культури та бібліотеках.