У Запоріжжі збільшується кількість великих автобусів

13.12.2018 10:50

До Запоріжжя прибули одинадцять нових автобусів великої місткості. Відповідно до укладеного договору всього їх буде придбано 50. На маршрутах вже працюють 45 великих автобусів, придбаних за попередніми договорами. Про це повідомив на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

У Запоріжжі триває реалізація міської програми розвитку комунального громадського транспорту. Одна з її складових - закупівля автобусів великої місткості для КП «Запоріжелектротранс». Раніше за кошти бюджету міста вже придбали 45 великих автобусів.

Укладено договір на придбання ще 50 автобусів великої місткості. Перші одинадцять з них вже прибули до міста. Міський голова Володимир Буряк прокоментував подію на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»:

«Раніше місто придбало 45 автобусів великої місткості. Вони вже працюють на нових міських маршрутах - №17, №18, №59, №72. Вдалося збільшити кількість автобусів на маршруті №38.

Уклали договір на придбання за умовами фінансового лізингу ще 50 автобусів «МАЗ».

Хочу повідомити, що перші 11 з них вже надійшли до Запоріжжя. До кінця року очікуємо ще 8. Решта - в наступному році. Головне, що це сучасні, комфортні автобуси, які підвищують якість і безпеку перевезення пасажирів у Запоріжжі».