У Запоріжжі проходить Кубок України з настільного тенісу

13.12.2018 16:24

Стартував Кубок України з настільного тенісу серед дорослих спортсменів. Змагання такого високого рівня Запоріжжя приймає вперше.

Кубок України з настільного тенісу буде проходити протягом трьох днів, з 13 по 15 грудня, на базі СК «Хорт».

Участь у турнірі беруть понад 45 спортсменів, об'єднаних в 7 жіночих і 7 чоловічих команд, із Запоріжжя, Києва, Харкова, Одеси, Сум, Хмельницького та інших міст України.

В урочистому відкритті змагань на Кубок України взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров, який побажав спортсменам успіхів і перемог.

- Мені дуже приємно, що Запоріжжя приймає Кубок України. Велика подяка організаторам та всім командам, які приїхали до нас. Завдяки вам настільний теніс, цей динамічний та цікавий вид спорту, продовжує розвиватися. Ви своїми успіхами та досягненнями показуєте приклад молодому підростаючому поколінню. Я бажаю вам нових перемог, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Сьогодні пройшли командні поєдинки. Попереду спортсменів чекають два дні особистих змагань. До речі, результати Кубка України є основоположними для зарахування спортсменів до збірної України та впливають на рейтинг області в настільному тенісі.