Ще одна вулиця приватного сектору тепер обладнана сучасною системою зовнішнього освітлення

14.12.2018 16:38

В обласному центрі тривають роботи з освітлення вулиць і дворів, територій приватного сектору. Завершені будівельні роботи на вулиці Городній у Комунарському районі. Тепер місцевим жителям світліше та безпечніше тут ходити в темний час доби.

Третій рік в обласному центрі реалізується програма з освітлення вулиць і дворів, приватного сектору. Виконуються реконструкції старих мереж, будуються нові там, де освітлення ніколи не було.

Здано в експлуатацію ще один об'єкт в приватному секторі - по вулиці Городній в Комунарському районі. Тут КП «Запоріжміськсвітло» виконані роботи з будівництва. Встановлено 8 сучасних економічних ЛЕД світильників, замінено 280 м проводу СІП.

- Сьогодні завершальний етап робіт - налагодження та включення в загальну мережу освітлення цієї ділянки. Тут освітлення ніколи не було, роботи виконані з урахуванням звернень місцевих жителів. Встановлено сучасні світлодіодні світильники потужністю 50Вт. При цьому вони мають хорошу світловіддачу й економні в роботі. Термін їх роботи - не менше 10 тис. годин, - розповів начальник експлуатаційно-технічного району №1 КП «Запоріжміськсвітло» Максим Білай.

Також силами КП «Запоріжміськсвітло» приводять до ладу мережі, розташовані на територіях навчальних закладів. В Олександрівському та Комунарському районах електромонтери ЕТР №1 відновили роботу системи зовнішнього освітлення шкіл на вулицях Олімпійська,3, Шкільна,36. Були встановлені сучасні світильники, замінені застарілі дроти.

Наступний об'єкт - вулиця Сімейна, де будуть встановлені 24 світильники.