У Запоріжжі привітали ліквідаторів-чорнобильців

14.12.2018 16:22

У Запоріжжі тривають заходи, присвячені Дню вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. З цієї нагоди у ПК «Орбіта» відбувся урочистий захід.

На заході були присутні представники міської громадської організації та районних організацій ветеранів та інвалідів Чорнобиля, представники міської та обласної ради. Зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері. Заступник міського голови Анатолій Пустоваров відзначив мужність і героїзм героїв-ліквідаторів тієї страшної катастрофи.

- 32 роки тому ліквідатори здійснили надзвичайно героїчний вчинок - захистити нашу землю, збудувати саркофаг та приборкати атом. Ми дякуємо всім, хто, жертвуючи собою, взяв участь у ліквідації наслідків найбільшої в світі ядерної катастрофи та бажаємо їм здоров’я, довгих років життя та благополуччя, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Також заступник міського голови вручив активістам-чорнобильцям Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради та подарунки.

Нагадаємо, сьогодні біля пам’ятника «Героям Чорнобиля» відбувся мітинг-реквієм, де вшанували подвиг ліквідаторів Чорнобильської катастрофи.