У Запоріжжі скликають позачергову сесію міської ради

15.08.2017 14:50

Міський голова Володимир Буряк підписав сьогодні розпорядження про скликання дев'ятнадцятої позачергової сесії Запорізької міської ради.

Сесія запланована на 17 серпня, початок об 11:00.

До порядку денного сесії міської ради внесено питання про скасування рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради про проведення конкурсу на призначення управителя багатоквартирних будинків міста Запоріжжя та рішення виконкому про затвердження конкурсної документації для проведення зазначеного конкурсу.

Відзначимо, з пропозицією про скликання сесії міської ради виступили депутати ряду фракцій Запорізької міської ради. Відповідно до законодавства сесія міської ради повинна бути скликана за пропозицією не менш як третини депутатів від загальної чисельності відповідної ради.

Міський голова Володимир Буряк прокоментував скликання позачергової сесії міської ради:

- Чергова сесія міської ради має відбутися наприкінці серпня, проте депутати виступили з ініціативою провести позачергову сесію. Я завжди говорив, що необхідно дотримуватися закону. Скликати сесію за пропозицією не менш як третини депутатів - мій обов'язок, відповідно до законодавства. Для цього встановлено чіткі терміни. Саме тому сьогодні мною підписано відповідне розпорядження.