Запорізьким дітям пільгових категорій безкоштовно показали фільм-казку

19.12.2018 12:47

У Запоріжжі дітей пільгових категорій привітали з Днем Святого Миколая. Їм показали безкоштовний фільм в кінотеатрі ім. Довженка та подарували солодкі подарунки. Такий міський захід організувало управління по роботі з сім'єю та молоддю.

Привітання дітей пільгових категорій з днем Святого Миколая в Запоріжжі вже стало традицією. Щорічно для них організовуються святкові заходи з сюрпризами та подарунками. Сьогодні в кінотеатр ім.Довженка запросили 320 дітей і їх батьків для перегляду казки «Лускунчик і 4 королівства». Серед запрошених – багатодітні сім’ї, сім'ї учасників бойових дій, переселенці, малозабезпечені сім'ї, діти з особливими потребами.

Привітати присутніх зі святом приїхав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- У кожної дитини має бути дитинство, і воно повинно бути щасливим. Тому ми разом з нашими громадськими організаціями, з громадою в особі платників податків виділили кошти, щоб кожна дитина отримала можливість розпочати цей святковий марафон, - розповів Анатолій Пустоваров.

Після закінчення кіносеансу присутнім вручили солодкі подарунки. Подібний захід відбудеться і завтра в театрі юного глядача. Діти пільгових категорій також переглянуть розважальну програму та отримають солодкі подарунки. Всього в цьому році міське управління по роботі з сім'єю та молоддю привітає 570 дітей різних пільгових категорій.