У Запоріжжі на площі Маяковського відкрили головну ялинку міста

19.12.2018 18:32

Сьогодні, 19 грудня, традиційно в День Святого Миколая, на площі Маяковського запалили головну міську ялинку. На свято зібралися сотні городян, люди різного віку - це цілі сім'ї з дітьми, молоді пари, студенти та школярі.

Святковий концерт з веселими новорічними піснями і танцями, а також гарний настрій запоріжцям подарували творчі колективи міста, які виступали на сцені. На площі працювали аніматори в костюмах героїв мультфільмів, а також кілька фотозон і будиночок Святого Миколая.

Зі святом запоріжців і гостей міста привітав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров. Звертаючись до присутніх, він побажав усім щастя, удачі, миру, добра та благополуччя.

- Дуже приємно, що на площі Маяковського зібралася така велика і дружня сім'я запоріжців, оскільки сьогодні, з прекрасного свята Дня Святого Миколая, розпочинається святковий новорічний марафон доброти і чарівництва. Дуже приємно, що сьогодні так багато дітей і дитячих посмішок. Я хочу побажати всім запоріжцям, щоб цей новорічний марафон приніс щастя, здійснення бажань, сімейний затишок і щоб були щасливі та здорові наші діти. Зі святом, - сказав Анатолій Пустоваров.

Гостями свята стали Святий Миколай, янголи та новорічні персонажі, які разом із запоріжцями запалили вогні на ялинці.

Відкриття головної ялинки міста - це перша подія в цілій низці новорічних святкових заходів в Запоріжжі, які завершаться 19 січня.