У Комунарському районі відкрили новорічну ялинку

20.12.2018 12:04

19 грудня, у День Святого Миколая, в Комунарському районі відбулося урочисте відкриття районної ялинки.

З новорічними та різдвяними святами присутніх привітав заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району Володимир Кузьменко.

- День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят. З його настанням кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Нехай добрий Святий принесе щастя у наші сім’ї й благополуччя рідній Україні, нехай казковими будуть для кожного новорічні та різдвяні свята, - зазначив Володимир Кузьменко.

Розважальну програму для глядачів підготував колектив Арт-студії «Прем’єра». Вихованці танцювальних відділень позашкільного навчального закладу «Комунарський районний Центр молоді та школярів» організували новорічний флешмоб.

Районна ялинка була прикрашена іграшками, які зробили учні навчальних закладів району: гімназій №6,107, ЗОШ № 14, 23, 38, 80, 84, 90, НВК №70,110, ПНЗ «Комунарський районний Центр молоді та школярів». Переможці конкурсу «Краща новорічна іграшка 2018 року» отримали дипломи та солодощі.