У Запоріжжі безкоштовно проконсультували пільговиків

20.12.2018 12:51

У Запоріжжі триває проведення міських консультативно-правових зустрічей, організованих міською владою для запоріжців пільгових категорій (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, студентів, безробітних та інших).

Сьогодні в ПК «Орбіта» відбулися чергові міські консультативно-правові зустрічі, в ході яких пільговики отримали безкоштовну правову допомогу.

За консультаціями звернулися 9 запоріжців. У зв’язку з продовженням опалювального сезону, більшість з них цікавилася можливістю отримати житлову субсидію, іншими питаннями житлово-комунального господарства, оформленням спадщини, пенсійними питаннями тощо.

Консультації городянам надали фахівці департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, управління соціального захисту населення міської ради по Вознесенівському району, управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області та інші.

Нагадаємо, міські консультативні зустрічі проводяться кожного третього четверга в ПК «Орбіта». Також, для зручності запоріжців, подібні заходи відбулися в кожному з районів міста.