У театрі юного глядача дітей привітали з новорічними святами

20.12.2018 13:54

У Запоріжжі продовжують вітати дітей пільгових категорій з прийдешніми святами. Вчора їм показали безкоштовний фільм-казку в кінотеатрі ім. Довженка. Сьогодні дітей вітали актори театру юного глядача. Присутнім подарували новорічну виставу.

Привітання дітей пільгових категорій в Запоріжжі вже стало традицією. Сьогодні 250 хлопців та дівчат запросили до театру юного глядача на спектакль «Перлина принцеси Адеміни». Серед запрошених - члени багатодітних сімей, сім'ї учасників бойових дій, переселенці, малозабезпечені сім'ї, діти з особливими потребами. Організатор - міське управління по роботі з сім'єю та молоддю.

Перед початком вистави присутніх привітав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- Влаштувати дітям свято - це наше пріоритетне завдання. Ми підготували для дітей більше 6 тисяч квитків на всілякі ялинки. Організували грандіозну передноворічну програму в «Юності» разом з комбінатом «Запоріжсталь». Наші палаци культури підготували 5 святкових програм, сьогодні захід в ТЮГ. Все для того, щоб кожна дитина - особливо з пільгової категорії - отримала свою частинку свята, чарівництва, - розповів Анатолій Пустоваров.

Крім позитивних вражень, запрошені діти отримали солодкі подарунки.

До слова, святкові заходи для дітей пільгових категорій почалися вчора і триватимуть до 14 січня.