У Запоріжжі відбулося засідання міської молодіжної ради

20.12.2018 15:40

Сьогодні у великій залі Запорізької міської ради відбулася 27 сесія міської молодіжної ради. На порядку денному молодіжної сесії 8 питань. Серед головних: результати роботи проектної комісії з підготовки Молодіжного форуму і Молодіжного балу, а також звіт про роботу молодіжної міськради в міжсесійний період в листопаді - грудні поточного року і звіт голови Міської молодіжної ради.

У роботі сесії взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Він привітав присутніх депутатів молодіжної ради з закінченням сесійного року та відзначив високу ефективність її роботи в 2018 році.

- Я радий вітати вас в цій залі, де вчора був прийнятий бюджет міста Запоріжжя на 2019 рік. У бюджеті було визначено фінансування управління сім'ї та молоді, яке було сформоване за вашим поданням. Освіта і зайнятість, молодіжні лідери, сімейні цінності та дозвілля - чотири основні напрямки, які ми разом з вами повинні реалізувати в наступному році. Ці напрямки розписані в декількох десятках заходів і проектів. Перше завдання - це зберегти молодіжний потенціал в Запоріжжі. Ми повинні сформувати таку систему, щоб молодь тут навчалася, хотіла залишатися жити та працювати. Друге завдання - сформувати такі механізми, які дозволять поліпшити соціальний пакет молодих сімей, - сказав Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови вручив посвідчення депутатів і нагрудні знаки новообраним депутатам молодіжної ради.

У роботі сесії взяли участь представники молодіжних організацій міста Запоріжжя, кандидати в депутати міської молодіжної ради, представники громадських об'єднань, діяльність яких спрямована на розвиток молодіжного руху в Запоріжжі.

В ході сесії депутати молодіжної ради підвели підсумки найбільш знакових молодіжних заходів, які відбулось в поточному році.