Для міської ДЮСШ «Металург» придбали мобільні роздягальні

20.12.2018 16:12

Вихованці ДЮСШ «Металург» отримали змогу перевдягнутися на тренування та прийняти душ у зручних теплих модульних роздягальнях. Кошти на їх придбання були виділені з фонду депутатів Запорізької міської ради.

ДЮСШ «Металург» - одна з найкращих дитячих футбольних шкіл України. З 1 вересня 2015 року було припинене її фінансування в складі громадської організації «Футбольний клуб «Металург». Тоді, задля збереження школи футболу, міською владою було прийняте рішення створити дитячо-юнацьку спортивну школу «Металург Запоріжжя». 

Проблемною залишалася ситуація з приміщенням та роздягальнями. Для того, щоб понад 1000 юних футболістів змогли повноцінно тренуватися та відстоювати честь Запоріжжя на різноманітних турнірах, минулого року ПАТ «Запоріжсталь» були придбані 3 модульні будівлі.

Відсьогодні спортивну базу футбольної школи поповнили ще дві мобільних будівлі на чотири блоки. Вони придбані за рахунок коштів фонду депутатів Запорізької міської ради.

- Це черговий етап розвитку легендарної запорізької школи футболу ДЮСШ «Металург». Два роки тому ми зуміли відродити дитячу школу та повернути до комунальної власності тренувальну базу - футбольні поля. На жаль, поки будівля зі стаціонарними роздягальнями місту недоступна. Депутати фракції «Опозиційний блок» відгукнулися та спрямували з депутатського фонду кошти на придбання модульних роздягалень. Тут повноцінно можуть перевдягатися одночасно 4 команди, є все необхідне, для того, щоб юні футболісти змогли підготуватися до гри та демонструвати відмінні результати на полі, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Модульні будівлі представляють собою роздягальні з двома душовими кімнатами та туалетом. Вони обігріваються, у душових є водонагрівачі.

Нагадаємо, в кінці листопада у дитячо-юнацькій спортивній школі «Металург» замінили старе покриття футбольного поля на нове.