У Запоріжжі нагородили учасників та переможців міського конкурсу серед молоді «На кращий стартап»

20.12.2018 17:53

Сьогодні у Запорізькій міській раді підбили підсумки міського конкурсу серед молоді «На кращий стартап». Конкурс розпочався наприкінці вересня. У ньому свої підприємницькі здібності випробували 22 учасники. Вони пройшли шлях від тренінгів до захисту своїх проектів.

Міський конкурс серед молоді «На кращий стартап» проводився в рамках реалізації міської програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в місті Запоріжжя на 2018 рік. Він організований з метою реалізації інтелектуального потенціалу та розвитку молоді й підтримки підприємців-початківців. Конкурс проходив у кілька етапів, які передбачали інформування молоді про конкурс, проведення освітніх тренингів, методичний супровід, підготовку та написання проектів, створення презентацій та публічний захист робіт. Під час проведення конкурсу учасники підготували проекти різного напрямку в сфері послуг, сервісу, ІТ-технологій та торгівлі.

Сьогодні учасників конкурсу привітав заступник міського голови Валерій Еделєв.

- Впевнений, що у вас ще все попереду. Це лише початок шляху. Саме зараз - час чогось досягати в житті. Все, що ви робите у цей період вашого життя, стане основним багажем. Вам пощастило, бо ваша молодість припала на найбільш креативний час, коли нова технологічна революція відбувається кожні два-три роки. У світі все дуже швидко змінюється і кому, як не вам, намагатися встигнути за часом і зробити свій бренд в цьому мінливому світі. Сьогодні саме знання ІТ-технологій, освіта - це найбільш швидкий соціальний ліфт, який дасть можливість зробити кар'єру, - зазначив Валерій Еделєв.

У ході урочистого заходу, учасники конкурсу були нагороджені дипломами виконавчого комітету Запорізької міської ради. Переможці отримали грошові премії у розмірі 7, 10 та 15 тисяч гривень відповідно за здобуття 3, 2 та 1 місця.