Запорізьким дітям показали благодійне шоу в цирку

21.12.2018 15:04

У Запоріжжі тривають передсвяткові привітання дітей пільгових категорій. Міська влада спільно з різними запорізькими установами готують для дітей новорічні розважальні програми. Сьогодні благодійне шоу відбулося в Запорізькому державному цирку.

У Запорізькому державному цирку проходить програма «Waterland». Це шоу на воді з яскравими костюмами, світловими ефектами та видовищними виступами артистів. Сьогодні в цирку відпрацювали програму на благодійній основі - для дітей пільгових категорій. Подібні безкоштовні програми напередодні новорічних свят - щорічна традиція.

Серед присутніх гостей в залі - багатодітні сім'ї, родини учасників бойових дій, переселенці, малозабезпечені сім'ї, діти з особливими потребами. Всього захід відвідали 1200 дітей.

- Ми не змінюємо традицій - колектив артистів сьогодні працює благодійно. Я їм дуже вдячна за це розуміння. У нас особливе новорічне шоу. Рівного за якістю не було жодного разу на новий рік. У ньому зайнята величезна кількість учасників - тільки 3 склади балету, не кажучи про все інше. Тут і LED-екран, і лазерне шоу, піротехніка, хореографія, вокал, цирк, ляльковий театр - морські зірки, риби, крокодили. Це все дуже вміло вплетено в сюжет програми, і завдяки цьому шоу виглядає дуже ефектно, - розповіла директор Запорізького державного цирку Тамара Зубко.

Перед початком шоу-програми присутніх привітав з прийдешніми святами заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- Сьогодні ми продовжуємо добрі традиції - разом із Запорізьким державним цирком організовуємо яскраве шоу для дітей напередодні новорічних свят. Запорізький цирк надав розважальну програму, ми, зі свого боку, за кошти міського бюджету придбали солодкі подарунки. Наші діти гідні найкращого. Я впевнений, у кожної дитини має бути щасливе дитинство і новорічні свята, - розповів Анатолій Пустоваров.

Ще 1300 дітей відвідають різні заходи в палацах культури міста.

Всього в цьому році на проведення новорічних свят для дітей, які потребують соціальної підтримки, з міського бюджету виділено майже 170 тисяч гривень.