У Запоріжжі відновлюють палац культури «Молодіжний»

21.12.2018 15:35

В одному з центральних палаців культури Заводського району - ПК «Молодіжний» - відремонтували покрівлю та замінили вікна.

Палац культури «Молодіжний» перейшов до комунальної власності у грудні 2016 року. За кошти депутатського фонду та бюджетної програми було виконано заміну 2,5 тис. кв. м. покрівлі. Також більше 150 вікон та дверей були замінені на енергозберігаючі.

- ПК «Молодіжний» знаходиться в самому центрі Заводського району та є осередком культурного життя району. Зусиллями міської ради та депутатського корпусу за два роки у його відновлення було вкладено 3,5 млн. грн. Це лише перший етап. Ми плануємо також відремонтувати центральний зал, який через протікання даху знаходиться у невідповідному стані, а також фасад. Третій етап - відновлення інженерних комунікацій та ремонт приміщень, - розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Як зазначив депутат міської ради Олександр Ніколаєнко, доки палац культури знаходився на балансі вогнетривного заводу, керівництво підтримувало його у належному технічному стані, однак капітальних ремонтів тут не проводили. Коли приміщення було передано до комунальної власності, було вирішено в першу чергу позбавитися постійних протягів та уникнути втрат тепла у приміщеннях. Для цього за кошти об’єднаного депутатського фонду було замінено вікна. В 2019 році заплановано провести ремонт центральної зали та фасаду.