«Вартові Всесвіту»: для маленьких запоріжців підготували масштабну казкову новорічну виставу

21.12.2018 16:09

25 грудня в палаці спорту «Юність» відбудеться благодійний захід - супергеройська казка «Вартові Всесвіту». Вражаюча постановка зацікавить як дітей, так і дорослих. Улюблені персонажі коміксів стануть героями новорічної казки з захоплюючим сюжетом.

Таке новорічне шоу відбудеться у Запоріжжі вперше. Для організації свята задіяно п’ять палаців культури міста та Запорізький муніципальний театр танцю. Режисер постановки – заслужений працівник культури Любов Чепіжко. Планується, що шоу відвідає більше 5000 осіб.

- На маленьких запоріжців чекає грандіозне новорічне шоу. Для того, щоб кожен зміг відчути себе у казці, об’єднані зусилля п’яти міських палаців культури, двох муніципальних театрів та творчих колективів Запоріжжя. Ми запросили дітей, які за різних обставин потребують підтримки від влади. Для міста це буде унікальна вистава, справжнє свято магії та добра. Кожна дитина отримає подарунок від Святого Миколая та багато позитивних емоцій від виступу наших артистів, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

На головну ялинку міста квиток отримають діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти з інвалідністю, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО та ООС, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Також квитки передадуть прийомним родинам, усиновлювачам та неповним сім’ям.

На відвідувачів чекають:

  • понад 150 акторів у костюмах всесвітньовідомих супергероїв;
  • захоплююче світлове та відео шоу та спецефекти в найсучаснішому залі міста;
  • авторський грим, хореографія, вокал;
  • Святий Миколай з подарунками для кожної дитини, яка відвідає шоу.

Організатори: Запорізька міська рада, департамент культури і туризму міської ради, ПАТ «Запоріжсталь». Подарунки для дітей підготувала компанія «ВО «Конті».

Захід відбудеться 25 грудня у палаці спорту «Юність». Початок вистав об 11:00 та о 17:00.