У Запоріжжі обговорили пріоритетні напрямки розвитку туристичної галузі

22.12.2018 12:42

21 грудня у Туристичному Інформаційному Центрі відбулася зустріч представників робочої групи з пошуку бренду Запоріжжя. Група була створена розпорядженням міського голови Володимира Буряка задля реалізації заходів з підвищення туристичної привабливості Запоріжжя та збільшення туристичного потенціалу міста.

До складу робочої групи увійшли директор департаменту культури і туризму Запорізької міської ради, голова робочої групи Сергій Білов, заступник директора департаменту та начальник управління туризму департаменту культури і туризму Катерина Сімонова, начальник відділу організації туристичної діяльності управління туризму департаменту культури і туризму Ольга Беляєва, організатор фестивалю вуличної їжі «Пікнік на Райдузі» Крістіна Головінова, депутат міської ради Олександр Кобзарюк, заступник директора КП «Туристичний Інформаційний Центр» Олександр Антонов, представники районних адміністрацій.

Під час засідання було обговорено перспективи розвитку галузі туризму на місцевому рівні та пріоритетні напрями роботи. За результатами обговорення, члени робочої групи прийняли рішення залучити представників краєзнавства та історичного осередку, а також підприємців та власників бізнесу до пошуку необхідних відомостей для створення бренду під маркою Запоріжжя та всілякої підтримки проекту. Учасники групи вважають, що взаємодія представників влади, бізнесу та громадськості допоможе створити власний канонічний продукт та активно його просувати.