У Запоріжжя приїхала легендарна вантажівка "Кока-кола"

22.12.2018 13:11

Сьогодні в Запоріжжі проходить «Новорічний карнавал Кока-кола 2019». Це розважальний захід соціальної спрямованості. Організований він завдяки запорізьким підприємцям і представництву компанії «Coca-Cola» в Україні, за підтримки районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району.

Захід проходить по вулиці Олександрівська, 75, біля ТРК «Білуга». Організований він, перш за все, для дітей соціально незахищених категорій. Сюди на свято приїхали понад 500 дітей з інтернатних закладів міста і області, а також діти з багатодітних сімей та будинків сімейного типу. Для кожного з них легендарна вантажівка Кока-коли привезла подарунки.

Як розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий, захід став можливим завдяки допомозі небайдужих людей.

- Сьогодні до Запоріжжя приїхала легендарна фура "Кока коли", яка наповнена подарунками. На ній приїхали Санта-Клаус і казкові герої. Протягом дня вони будуть радувати дітей. Завдяки підприємцям, всі діти отримають подарунки. Ми завжди повинні пам'ятати про те, що є діти, яким не вистачає турботи, уваги і подарунків. Ми закликаємо всіх підприємців брати участь в таких заходах. Коли як не на Різдво мають траплятися дива, - зазначив Валерій Мостовий.

«Новорічний карнавал Кока-кола 2019» триватиме в Запоріжжі до 18.00. Для гостей свята організовано шоу-програму та конкурси. Святковий настрій запоріжцям подарують Санта-Клаус, його помічники та казковий білий ведмідь.