Володимир Буряк провів особистий прийом громадян. Серед актуальних питань ремонт покрівель

22.12.2018 12:39

Сьогодні міський голова Володимир Буряк провів черговий особистий прийом громадян. Цього разу значна частина звернень стосувалась протікання покрівель у багатоповерхівках. За результатами особистого прийому, керівникам керуючих компаній, профільного департаменту буле поставлене завдання виконати потрібні ремонтні роботи.

Над однією з квартир в будинку по вулиці Воронезькій, 30 покрівля почала серйозно текти. Звернення в керуючу компанію результатів поки не дали. Тому Ігор Корсаков вирішив звернутися з цією проблемою до міського голови Володимира Буряка.

Представники керуючої компанії «Місто для людей» повідомили, що ремонт буде виконано, швидше за все, в березні. Однак така відповідь не влаштувала міського голову.

- Виникає питання, а як жителі зможуть пережити зиму. Необхідно усунути протікання над квартирою якомога раніше, як тільки на вулиці буде досить тепло, і роботи можна буде робити. Це завдання керуючої компанії. Контроль за департаментом з управління житлово-комунального господарства, - сказав Володимир Буряк.

В одному з будинків по вулиці Історичній також тече покрівля. За інформацією керівництва КП «Запорожремсервіс», причини цього вже усувають. Міський голова поставив завдання проконтролювати якість виконання робіт.

Разом з тим департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради Володимир Буряк доручив включити ремонт покрівлі на цьому будинку до титульного списку ремонтів.